Néhány szó a weboldal referenciákról

Referenciákat 4 fő csoportba soroltuk:

 • Egyedi grafikájú weboldalak azért számítanak nagy kincsnek, mert az új honlapok nagyrésze már úgy nevezett template-ből készül. Akinek fontos az egységes arculat és nem talál az (egyébként jobbnál-jobb) sablonok között olyat ami tetszik, akkor jön a grafikai tervezés. 
 • Egyedi fejlesztésű weboldalakra olyan esetekben van szükség, amikor a piacon egyedülálló szolgáltatásról van szó, illetve, ha a kész megoldások nem fedik le teljesen az elvárásokat. A fejlesztés előzetes tervezés, egyeztetés után kezdődik csupán, az élesítés után hosszas tesztelés következik, mire az oldalt publikálni lehet. 
 • Egyszerűbb CMS oldalak készítése a leggyakoribb megbízásaink közé tartoznak. Általában ilyenre van szükség cégbemutató oldalaknál, új termékek, szolgáltatások bevezetésekor. Ezek az oldalak a legtrendibbek, mert a piacvezető grafikai és fejlesztő cégek anyagaival dolgozunk. Megfelelnek a mindig aktuális elvárásoknak. 
 • Professzionális webshopok, 100-tól több tízezer termékig. Rengeteg egyedi funkcióval (fizetés, szállítás, keresés, megosztás, stb.), külön arculattal. A legnagyobb, leglátványosabb projektek.

Ismerje meg rendszámtábla keret tipusokat!

rendszámtábla keret választék

 • Hagyományos rendszámtábla keretek 1, 2 vagy 3 színnel szitázható tipusok. A keretek többféle zárással kerülhetnek a járműre (léces, sima, keretes, duplakeretes, zárható, stb.) Ezeket már évek óta készítjük. 
 • 2017 nyarától rendelhető forradalmian új keretek  Ezekkel a keretekkel új színt szeretnénk hozni a hazai járműpiacra. Kicsit olyan ez mikor a fekete-fehér után megjelentek a színes újságok. A rendszámtáblakeretek kiváló minőségűek, tartósak és felszerelésük is sokkal egyszerűbb, mint eddig. (Made in EU). Az alábbi keret tipusok választhatók:

(Általános ismertető)

honlapkészítési árak - Kérdések - válaszok.

Miért vannak akár százszoros árkülönbségek honlapok elkészítésekor?

Honlapokat sokféleképpen lehet készíteni. Lehet 1-2 óra alatt is, amikor néhány alapinformáció és 1-2 kép kerül fel az oldalra. Ezek ún. landing page-ek, vagy eladó oldalak. Amik célja rövidítávú sokszor. Ezek ára párezer forint csupán.

A másik véglet, amikor nagyon komoly állami vállalatok, vagy mulitnacionális cégek honlapjának elkészítéséről van szó. Ilyenkor az össszetettség, egyedi fejlesztés miatt milliós nagyságrendről beszélünk. 

Természetesen az átlag honlapok elkészítési ára a kettő között, kb. 50.000 - 400.000 Ft között várható. 

Nagyon gáz az ingyenes honlap?

 

Ingyenes csak akkor lehet a honlap, ha a domain sem egyedi és a honlapkészítése is ingyenes eszközzel történik, külső szakember segítsége nélkül. Első ránézésre nem vészes a helyzet, hiszen ingyenes megoldásokkal is lehet látványos a végeredmény. 

Hosszú távon viszont drága megoldás. Ennek több oka van.

 1. ilyen esetekben általában nem történik keresőoptimalizálás, tehát nehezen találnak rá a keresők és a látogatók
 2. az ingyenes tárhelyek teli vannak reklámmal, amik amellett, hogy elvonják a látogatók figyelmét, az oldal tulajdonos komolyságát is megkérdőjelezik
 3. az ingyenes tárhelyek semmi garanciát nem vállalnak a hosszútávú működésre. A honlap egyáltalán nem biztos, hogy mindig elérhető, illetve az is előfordulhat, hogy egyszercsak megszűnik

A flash olyan látványos, lehet ilyet?

8-10 évvel ezelőtt egy Flashban készült honlap nagyon király volt. Mára, amikor iszonyú harc folyik a látogatókért, a flash oldalak kerülendők. Hiszen a keresők üres tartalomnak látják a Flash animációkat. Maximum flash elemeket érdemes használni egy weboldalon. Szerencsére a Flash látványos elemeinek egyrésze már korszerű Java alapú technológiával is megvalósítható.  

Miért gyanús, ha drága egy honlap?

Miért gyanús, ha olcsó egy honlap?

Weboldal vagy facebook oldal?

Egy jó honlap tényleg azonnal hozza a látogatókat?

Kapcsolatfelvétel

 • Studiónk címe:
  1164 Budapest, 
  Garmada u. 6.
 • központi telefonszám:
  +36 (20) 445-8595
 • e-mail cím:
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • cégadatok
  HU21041961-2-42 - VIVIDesign Bt.

Ajánlatkérés

(Kérjük a csillaggal jelölt mezoket mindenképp kitölteni!)
Az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Az ajánlatkérésre 2 munkanapon belül reagálunk!

Contact Us
Név:
E-mail cím:*
Cég neve:
Mobiltelefonszám:
Mely szolgáltatásunk iránt érdeklődik?:*
jelenlegi weboldal címe:
Az ajánlatkérés rövid szöveges leírása:*
Hol talált ránk?:(Kérjük a csillaggal jelölt mezoket mindenképp kitölteni!)
Az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Az ajánlatkérésre 2 munkanapon belül reagálunk!

Ingatlan.lap.hu | Szorolap.lap.hu | Reklam.lap.hu

Pinterest