Termékfotózás: Panni a Dunakanyarból.


Verőce, ahogy a helyiek nevezik, a "Dunakanyar kapuja" egy kicsit kevesebb, mint 3000 fős település a 12-es út mentén. Nem olyan régen jártam arra, egy termékbemutató fotózásán, ahol szörpöket, lekvárokat és egyéb más gyümölcsökből készült termékeket lehetett kóstolni, vásárolni.

Rólunk írták: Az ember igazi valója az, ami kisugárzik belőle

 

A színes magazinok „átváltoztatjuk” rovatait lapozgatva melyikünknek ne jutott volna eszébe, hogy vajon ha egy hozzáértő szakember foglalkozna velünk, milyen pozitív változásokat lehetne elérni? Borbíró Mónika stylist szerint bármilyen átalakító program sikerének igazi fokmérője, hogy a hétköznapok szintjén elér-e javulást az önértékelésünkben, illetve a külsőnkkel kapcsolatos tudatosságban.

Rólunk írták: Személyiség és öltözék kölcsönhatásban vannak

Legutóbb a sminkeléssel és színtanácsadással kapcsolatos, a külső-belső átalakulás különböző fázisaiban járó hölgyek és urak élményeit vettük át. Most az öltözéknek a személyiségünkről sugallt képre gyakorolt hatásáról beszélgetünk tovább Borbíró Mónika stílustanácsadó és a Budapest Marketing fotósa, Juhász Tamás átalakító programja kapcsán.

Retrofotók I. „Régen és most” - képek készítése

A retró örökké divat. Sokféle módját láthattuk már közösségi oldalakon. Pl gyermekek megcsinálják szüleik korábbi fotóit. Vagy saját gyerekkori képeiket a saját gyermekükkel, stb. 

A mostani válogatásban ugyanazok a szereplők csak évtizedekkel később :) 

 

Lásd meg a súrolókefében az indiánt!

Újraértelmezett hétköznapi használati tárgyak. Egy franci alkotóművész felfrissítette az unalmas dolgokat óriási kreativitásával. A használhatóságuk ugyan nem minden esetben maradt meg, kellemes átnézni a sorozatot! Mindezeket dokumentálását profi fotósra bízta. Köszönjük Gilbert Legrand!

Te már megláttad a súroló kefében az indián törzsfőnököt vagy az ecsetben a rókát?

Kapcsolatfelvétel

 • Studiónk címe:
  1164 Budapest, 
  Garmada u. 6.
 • központi telefonszám:
  +36 (20) 445-8595
 • e-mail cím:
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • cégadatok
  HU21041961-2-42 - VIVIDesign Bt.

Ingatlan.lap.hu | Szorolap.lap.hu | Reklam.lap.hu

Pinterest