Termékfotózás: Panni a Dunakanyarból.


Verőce, ahogy a helyiek nevezik, a "Dunakanyar kapuja" egy kicsit kevesebb, mint 3000 fős település a 12-es út mentén. Nem olyan régen jártam arra, egy termékbemutató fotózásán, ahol szörpöket, lekvárokat és egyéb más gyümölcsökből készült termékeket lehetett kóstolni, vásárolni. Megyery Zsófia és férje már több mint egy évtizede indították el a Panni gyümölcsfeldolgozó vállalkozásukat, amely mára már kibővült termékcsaládot jelent (gyümölcsszörpök, lekvárok, frissen préselt gyümölcslevek).
Titkuk, hogy mindent a saját gazdaságukban termelt friss gyümölcsből készítenek, és semmilyen adalékanyagot nem adnak hozzá (tartósítószert sem).
A hosszú és kitartó, fáradságot nem ismerő időszak után, amelyben számos nehézséggel kellett megküzdeniük, mint a szélsőséges időjárási körülmények, a folyamatos munkaerőhiány, a gyümölcsök azonnali feldolgozása, elérkezettnek látták az időt,
hogy megörökítsék eddigi eredményeiket és új weboldallal bővítsék értékesítési irányukat. A termékfotózáson felvázolták célközönségüket, ahol szinte minden korosztály képviseltette magát a kicsiktől a nagyokon át, egészen az idősebbekig. Így születtek képek építkezésen dolgozó munkás emberekkel, akiket felüdített egy pohár CSAPOLT SZÖRP, kiránduló fiatalokkal, turistákkal, akik meg-pihenve szomjukat oltották egy hűsítő szederszörppel, piknikező kismamával, aki plédre letelepedve finom szendvicsekkel és szörp különlegességgel kínálta szeretteit. Délután pedig egy rögtönzött szülinapi partin a gyerekek, finom házi kuglóffal kóstolhatták meg a legkülönfélébb ízű Panni lekvárokat, az idősebbek pedig egy naplementés reggelit fogyaszthattak el a hajdani Panni műhely tetőteraszán. Az eseményt a házi kedvencek is élvezték, akik Pannis sálat viselve futkároztak a résztvevők között.

Kapcsolatfelvétel

 • Studiónk címe:
  1165 Budapest,
  Újszász u. 45/B T épület "Garázs"
 • Telefon:
  +36 (70) 627-1710
 • e-mail:
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • cégadatok:
  HU27917394-2-42 - BDPST Marketing Kft.

Ingatlan.lap.hu | Szorolap.lap.hu | Reklam.lap.hu

Pinterest