honlapkészítés, weboldal tervezés, honlap karbantartás, optimalizált weboldal, ingyenes honlap, honlapkészítés ár

Honlap karbantartás

Honlap karbantartásA látogatók is, és a Google is azt szereti, ha a honlapok nem csak falragaszként kerülnek ki az internetre, hanem állandóan frissülő tartalommal mindig új információkat közölnek. A látogatók aktuális, naprakész információkat találnak, így megkönnyítve ismételt vásárlásukat, másrészt azt is jelzi, hogy a cég működik és fejlődik, valóban azzal foglalkozik, amit a honlapon kínál.

Mobilra optimalizált weboldal

Az okostelefonok és tabletek egyre kényelmesebb használata, valamint a mobilinternet elérhető ára miatt, az internetezési szokások sokat változtak. 2013-as adatok szerint a weboldalakat Magyarországról 20%-ban már mobileszközökről érik el. A weboldal fejlesztők ezáltal a honlapokat, sőt természetesen a webáruházakat és egyéb online felületeket egyaránt átalakították, hogy ne a nagy monitoron megszokottak szerint kelljen nézegetni a tartalmakat. (Hagyományos mód ezt jelenti: teljes, fekvő képernyő szélességében egymás mellett a menügombok, aztán alatt szépen megszerkesztve a szövegek és táblázatok).

honlapkészítési árak - Kérdések - válaszok.

Miért vannak akár százszoros árkülönbségek honlapok elkészítésekor?

Honlapokat sokféleképpen lehet készíteni. Lehet 1-2 óra alatt is, amikor néhány alapinformáció és 1-2 kép kerül fel az oldalra. Ezek ún. landing page-ek, vagy eladó oldalak. Amik célja rövidtávú sokszor. Ezek ára pár ezer forint csupán.

A másik véglet, amikor nagyon komoly állami vállalatok, vagy multinacionális cégek honlapjának elkészítéséről van szó. Ilyenkor az összetettség, egyedi fejlesztés miatt milliós nagyságrendről beszélünk. 

Természetesen az átlag honlapok elkészítési ára a kettő között, kb. 50.000 - 400.000 Ft között várható. 

Nagyon gáz az ingyenes honlap?

Honlapkészítés kezdőknek

Honlap készítéssel kapcsolatos téveszmét szeretnénk szétoszlatni ebben az írásban. A kérdések listáját folyamatosan bővítjük a beérkező olvasói kérdésekkel. Ha még nincs honlapja, vagy újat szeretne, mindenképp' olvassa át a lenti kérdésekre adott válaszokat!

honlapkészítés

Mi mindenre jó egy honlap?

Kapcsolatfelvétel

 • Studiónk címe:
  1165 Budapest,
  Újszász u. 45/B T épület "Garázs"
 • Telefon:
  +36 (70) 627-1710
 • e-mail:
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • cégadatok:
  HU27917394-2-42 - BDPST Marketing Kft.

Ingatlan.lap.hu | Szorolap.lap.hu | Reklam.lap.hu

Pinterest