Greenbox fotózás

A greenbox fotózások alkalmával egy egyenletees megvilágított élénkzöld (greenbox), vagy kék (bluebox) háttér előtt készítünk portrékat vagy egész alakos felvételeket, amely képekből gyors utómunkával egy tetszőleges háttérre helyezhetőek a szereplők.

A fotózás ideális és szórakoztató rendezvényeken, azonnali képnyomtatással. Példa: év végi karácsonyi partin, üdvözlőlap küldése a Sydney-ből napfényes tengerpartról. Greenbox fotózás

Előnyök a megbízó számára:

 • óriási marketing ereje van, a logózott képeket elviszik, megmutatják, továbbküldik a résztvevők
 • remek program a rendezvény alatt, ami abszolút erősíteni tudja a rendezvény fő témáját
 • azonnal ajándékot is jelent a vendégek számára
 • könnyebb, természetesebb közös fotót készíteni a prominens vendégekkel
Előnyök a rendezvényszervező számára:
 • nemcsak fotóst, hanem népszerű programot is ajánl (többször előfordult a felállított studiónkban többen voltak mint a párhuzamosan zajló színpadi programnál)
 • egy vicces, ötletes téma alapján, azonnali új felkérések várhatóak.

Mutatok néhány konkrét greenboxfotózás példát!

Az év üzletembere a Times magazin címlapján. Greenbox fotózás
Az év egyik jelentős ingatlanexpóján a látogatók nagy része üzletember, vagy befektető. Jó ötletnek tűnt őket sikeres üzletemberként címlapon bemutatni. A képeket a rendezvény után e-mailen kapták meg. A fotózás ingyenes volt, utána egy jó beszélgetés alakult ki a stand értékesítő munkatársaival, ráadásul sok-sok e-mail címmel gazdagodott a megbízónk. Greenbox fotózásEzt a Greenfitness Studio még egyedibbé tette, azáltal, hogy saját magazinjának címlapjára tette a nyílt napra érkező meglévő és új ügyfelei sportos fotóit.

Utazás témában az Allianz azzal kápráztatta el feszes időbeosztású külföldi vendégeit, hogy egy kellemes vacsora alatt lehetőségük nyílt magyarországi helyszíneket két fogás között bejárni. Szerencsére a vendégek elég rugalmasak voltak, és próbáltak a témához alkalmazkodni. Greenbox fotózás
Egy másik biztosító az év végi karácsonyi partit tette emlékezetessé (ld. a fenti tengerparti képet). Köztudott, hogy Ausztráliában nyár van karácsonykor, így a karácsonyi üdvözleteket Sydneyből a tengerpartról tudták küldeni a vendégek, természetesen greenbox technika segítségével. Az utóbbi két rendezvényről a fotókat helyben meg is kapták a résztvevők.

MOZI
Utoljára, már csak említés szinten: a tavalyi nagysikerű Gatsby film sok rendezvény tematikáját adta, mi a Ravak vendégei számára lehetőséget adtunk a diCaprióval való közös fotózásra, valamint „getszbis” témák szintén helyi nyomtatására. Greenbox fotózások alkalmával sosem ül le a hangulat, mindig szívesen időznek vendégek a studiónkban. Kaptunk felkérést fesztiválok, futóversenyek greenbox fotózására is, valamint készítettük több céges portrét ezzel a technikával. Nosztalgiája van ennek a fotózásnak, vedd fel te is e portfoliódba!

Kérj ajánlatot greenboxfotózásra még ma!

Kapcsolatfelvétel

 • Studiónk címe:
  1165 Budapest,
  Újszász u. 45/B T épület "Garázs"
 • Telefon:
  +36 (70) 627-1710
 • e-mail:
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • cégadatok:
  HU27917394-2-42 - BDPST Marketing Kft.

Ingatlan.lap.hu | Szorolap.lap.hu | Reklam.lap.hu

Pinterest