Egy új kezdet

Kedves Olvasó! Autós üzletágunk (rendszámtáblakeretek, autósillatosítók, és autómatricák) az elmúlt években dinamikus fejlődésnek indult, és azon vettük észre magunkat, hogy rendszeresen szemlézzük az autókkal kapcsolatos híreket, érdekességeket. Kreatív ügynökségként, ez inspirált minket egy havi megjelenésű magazinnak a kidolgozására és megalkotására!

A mai nappal a Budapest Marketing autós üzletága elindítja új, havi megjelenésű online lapját a BPM.Auto Magazint. A magazin célja, hogy érdekességeket, újdonságokat és autós programokat küldjünk partnereinknek. A könnyebb áttekinthetőség miatt rovatokat alkottunk! Időtakarékosságból minden külsős linknél feltüntetjük – percbe átszámolva – a cikk hosszúságát! Minden olvasónak kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

Termékfotózás: Panni a Dunakanyarból.


Verőce, ahogy a helyiek nevezik, a "Dunakanyar kapuja" egy kicsit kevesebb, mint 3000 fős település a 12-es út mentén. Nem olyan régen jártam arra, egy termékbemutató fotózásán, ahol szörpöket, lekvárokat és egyéb más gyümölcsökből készült termékeket lehetett kóstolni, vásárolni.

Rólunk írták: Az ember igazi valója az, ami kisugárzik belőle

 

A színes magazinok „átváltoztatjuk” rovatait lapozgatva melyikünknek ne jutott volna eszébe, hogy vajon ha egy hozzáértő szakember foglalkozna velünk, milyen pozitív változásokat lehetne elérni? Borbíró Mónika stylist szerint bármilyen átalakító program sikerének igazi fokmérője, hogy a hétköznapok szintjén elér-e javulást az önértékelésünkben, illetve a külsőnkkel kapcsolatos tudatosságban.

Rólunk írták: Személyiség és öltözék kölcsönhatásban vannak

Legutóbb a sminkeléssel és színtanácsadással kapcsolatos, a külső-belső átalakulás különböző fázisaiban járó hölgyek és urak élményeit vettük át. Most az öltözéknek a személyiségünkről sugallt képre gyakorolt hatásáról beszélgetünk tovább Borbíró Mónika stílustanácsadó és a Budapest Marketing fotósa, Juhász Tamás átalakító programja kapcsán.

Retrofotók I. „Régen és most” - képek készítése

A retró örökké divat. Sokféle módját láthattuk már közösségi oldalakon. Pl gyermekek megcsinálják szüleik korábbi fotóit. Vagy saját gyerekkori képeiket a saját gyermekükkel, stb. 

A mostani válogatásban ugyanazok a szereplők csak évtizedekkel később :) 

 

Kapcsolatfelvétel

 • Studiónk címe:
  1165 Budapest,
  Újszász u. 45/B T épület "Garázs"
 • Telefon:
  +36 (70) 627-1710
 • e-mail:
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • cégadatok:
  HU27917394-2-42 - BDPST Marketing Kft.

Ingatlan.lap.hu | Szorolap.lap.hu | Reklam.lap.hu

Pinterest