Egy új kezdet

Kedves Olvasó! Autós üzletágunk (rendszámtáblakeretek, autósillatosítók, és autómatricák) az elmúlt években dinamikus fejlődésnek indult, és azon vettük észre magunkat, hogy rendszeresen szemlézzük az autókkal kapcsolatos híreket, érdekességeket. Kreatív ügynökségként, ez inspirált minket egy havi megjelenésű magazinnak a kidolgozására és megalkotására!

A mai nappal a Budapest Marketing autós üzletága elindítja új, havi megjelenésű online lapját a BPM.Auto Magazint. A magazin célja, hogy érdekességeket, újdonságokat és autós programokat küldjünk partnereinknek. A könnyebb áttekinthetőség miatt rovatokat alkottunk! Időtakarékosságból minden külsős linknél feltüntetjük – percbe átszámolva – a cikk hosszúságát! Minden olvasónak kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

ÚJDONSÁG: A Mercedes is beszállt a pick-up piacra! 

Az Autósvilág csapata tesztelte, a Mercedes-Benz első Magyarországon is használható pick-up autóját, az X-osztály 250d 4Matic Progressive típusát.

Tovább a tesztre! Olvasási idő: kb. 6 perc

 

ÉRDEKESSÉG: Játékautóból valóság Aki játszott a PS4-re tervezett Gran Turismo Sport játékkal, annak ismerős lehet az Audi e-tron Vision Gran Tursimo autó…

"

Ahogy a neve is jelzi, ez egy elektromos motorral hajtott – kizárólag a játékba tervezett – autó! Egészen addig, amíg úgy nem gondolták a mérnökök, hogy jó lenne ténylegesen is megalkotni a járgányt! Ráadásul nem is akármilyen szerepre: a 2018-as Formula E világbajnokság futamain ezzel az autóval fogják taxiztatni a szerencsés nézőket!

További részletekért, katt a cikkre! Olvasási idő: kb. 1,5 perc

 

ÉRDEKESSÉG: Mennyit adnál egy különleges rendszámért? Hogy mennyi az annyi?

Az egyedi rendszám tulajdonképpen bárki számára elérhető! Magyarországon is lehet igényelni egyedi rendszámot a NKH-tól! Azonban, mint mindenben, úgy itt is csak a csillagos ég lehet a határ, ha az árakról beszélünk… Főleg akkor, ha ez a rendszám a mindenki számára ismerősen csengő „F1”. Viszont „a rendszám nem csak a mai, köznapi jelentése miatt különleges, hanem azért is, mert 109 éve van bejegyezve hivatalosan, vagyis valóban az egyik első rendszámtábla lehetett a világon.” – írja a hvg.hu

(De azt is érdemes tudni, hogy nemcsak a rendszámok lehetnek egyediek és különlegesek, hanem a rendszámtáblakeretek is! Ha te is szeretnél 3D-s, dombornyomott, színes, színátmenetes rendszámtáblakeretet nézd meg a kínálatunkat! [Ha érdekel a kínálatunk, nézz szét itt!])

Olvasási idő: kb. 1,5 perc További infók a különleges rendszámról!

 

ÉRDEKESSÉG: Hajófejlesztés a BMW-vel

Végezetül evezzünk más vizekre! A Vendée Globe a világ legismertebb vitorlás versenye, melynek következő felvonása 2020-ban kerül megrendezésre és elindul rajta Boris Hermann sporthajós is, aki a monacói jacht klub színeiben versenyez, és a technológiai fejlesztésben a BMW lesz az innovációs partner.

Elolvasom!Olvasási idő: kb. 3 perc

Kapcsolatfelvétel

 • Studiónk címe:
  1165 Budapest,
  Újszász u. 45/B T épület "Garázs"
 • Telefon:
  +36 (70) 627-1710
 • e-mail:
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • cégadatok:
  HU27917394-2-42 - BDPST Marketing Kft.

Ingatlan.lap.hu | Szorolap.lap.hu | Reklam.lap.hu

Pinterest